Oliemassage københavn thai massage i nordsjælland

Thai Energy Wellness - Professionel Thai Massage for Thaimassage2 - Thai massage Nordsjælland Den traditionelle, thai Massage er en hård massage som går i dybden. Da den kræver den fulde indsats af massørens kræfter og kropsvægt er den dyre en de andre mere bløde massager. Thai massage Nordsjælland » thaimassage2. September 2017 at in thaimassage2. Massage i Nordsjælland - Se tilbud Skriv et svar Annuller. Alle muligheder for massage i Nordsjælland vises her. De mest populære massageformer er Hot Stone massage, Fysiurgisk massage, Thaimassage, Oliemassage, Aromamassage, Rygmassage, og velvære- massage. Går du og døjer med ømme muskler, så vil en thai oliemassage være ideel for dig. Massage klinik har vi gjort mange mennesker gladere med oliemassage. Massage escort amager thai massage happy ending esbjerg. Traditionelle Thai Massage, den traditionelle Thai Massage er en hård massage som går i dybden. Du finder også i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. For en god thai massage anbefaler vi, at afsætte mindst en time. Massagen er afslappende og lindrer ømme fødder og trætte ben, giver velvære og stimulerer blodomløbet. Virker afslappende, løsner spændte muskler, lindrer og formindsker kronisk smerte og øger fleksibiliteten i muskler og led. Massage til at slappe af de bedste to timer. Oliemassage er en Full Body Massage fra fødderne til hovedet efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af kroppen. En oliemassage går nemlig ind under huden og løsner op for alt det, der spænder. Monalisa massage er et ny startet massage og wellness center for dig som ønsker Thai massage. Ud over massage anvendes tryk på reflekspunkter på og under foden. Har du ømme muskler enten pga. Olie Massage, oliemassage benytter sig af teknikker fra traditionel thailandsk massage, dog er den meget blødere og koncentrerer sig mere på overfladen. Den bedste thai oliemassage med de rette olier, på mange måder minder den thai oliemassage du kan få hos os om den mere traditionelle form for thai massage uden olie, men adskiller sig så ved at wellness valby thai body to body til netop denne form for massage anvender vi olier.

Massage: Oliemassage københavn thai massage i nordsjælland

Efter massagen vil du føle dig genopladet og afslappet. Her har afslape musik og er let duftende afslappende atmosfære. Hvis du for eksempel har et kontorjob, hvor du sidder meget ned vil en thai oliemassage gøre underværker - uanset hvilke smerter du oplever. Se ny hjemmeside her, call :, puggaardsgade 11 kld.

Oliemassage københavn thai massage i nordsjælland - Thai

Denne massage minder mere om olie massage, men er en hårdere, da der bliver gået i dybden med oliemassage københavn thai massage i nordsjælland de muskler som er ømme for at få løsnet dem. Vi har forskellige længder af behandlinger med thai oliemassage, og hvad du ønsker er helt op til dig. Vi har fundet en hel håndfuld rigtig dygtige massører som kan hjælpe med alle dine problemer. Fodmassage, fodmassagen omfatter massage af både ben og fødder. Give en times velvære til dine nærmeste med vores Gavekort. Vores kompetence ligger i klassisk Thai Massage, Fodmassage, Sportmassage, Nakke og Skulder Massage, Terapi Massage og Olie Massage. Udover, at du vil kunne mærke en afslapning i hele kroppen efter en oliemassage, vil du også kunne mærke, at oliemassagen gavner på andre måder. Traditionel Thai Massage 60 minutter 500 Dkk 90 minutter 700 DKK, fodmassage eller Skulder og Nakke Massage 30 minutter 250 DKK 60 minutter 400 DKK, olie massage 45 minutter 300 DKK 60 minutter 400 DKK 90 minutter 600 DKK, terapi og Sport massage 30 minutter. Ved hjælp af denne type af massage er det muligt at afkorte den periode som musklerne har behov for at slappe af mellem trainingsintervallerne.

0 kommentarer til “Oliemassage københavn thai massage i nordsjælland

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *